Ti på topp - et samarbeid mellom lokale aktører

Ti på topp Steinkjer arrangeres av Bedriftsidretten i Midt-Norge, Saga FT og Steinkjer Orienteringsklubb. Vår hovedsponsor er Grong Sparebank. Med oss på laget har vi et stort antall frivillige som merker ruter, skriver turbeskrivelser og jobber for at du skal kjenne på turgleden.  


Grong Sparebank

Grong Sparebank er stolt sponsor av Ti på topp fordi vi ønsker å bidra til at folk kommer seg ut og bruker den fantastiske naturen vi har rundt oss. 

Vi opplever at Ti på Topp inspirerer og motiverer til at  både godt voksne og barn kommer seg ut og bruker den fine naturen vår og det er et viktig folkehelsetiltak. 

Det er viktig for oss å støtte frivilligheten og engasjementet rundt om i vårt nærområde. Banken er opptatt av lokalsamfunnet vi er en del av, og synes det er viktig å bidra til slike  fantastiske gode tiltak.

Ida Vassmo - Grong Sparebank


Om Saga FT 
Saga FT er et moderne treningssenter i Steinkjer med fokus på funksjonell trening, mennesker og helhetlig behandling. I våre fire saler kan vi tilby Crossfit for barn, ungdom og voksne, styrketrening og seniortrening. Vi har høy kompetanse, er faglig sterke gjennom lang erfaring og fokuserer på funksjonell trening for alle. På SAGA FT er funksjonell trening et varemerke. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å kjenne på treningsglede uansett alder, om du er nybegynner eller har mange års erfaring med trening, trener best på egenhånd eller setter pris på sosialt samspill i grupper. 


Om Steinkjer Orienteringsklubb 
Steinkjer Orienteringsklubb er en aktiv klubb som årlig arrangerer turorientering, kurs for nybegynnere og ukentlige treningsløp. Aktivitetene annonseres på klubbens hjemmeside  og facebookside. Vi ønsker nye deltagere velkommen!

Om Bedriftsidretten
Bedriftsidretten er Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en aktiv arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Målet er å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt. 

Et godt aktivitetstilbud er viktig når man skal rekruttere eller beholde gode ansatte. Og ikke minst, redusere sykefravær, skape en felles identitet og et godt miljø. For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet og trivsel. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt. 

Siden 1957 har vi jobbet i krysningspunktet mellom idrettsliv, arbeidsliv og frivillighet. Med over 50 ulike aktiviteter, et hundretalls arrangementer, 300 000 deltakere og 1500 bedriftsidrettslag har vi noe for alle. 

Vi er på lag med Norge.  

Er du klar?Andrea Hagstrøm
Avdelingsleder og ansvarlig for Ti på topp Steinkjer

Mobil 99012514 
andrea.hagstrom@bedriftsidretten.no